Copertine

Printre cele mai vechi produse de umbrire se enumeră și copertinele. Acestea se foloseau cel mai des pentru restaurante și hoteluri. În prezent, întâlnim copertine atât la ferestre cât și la balcoanele de bloc, însă cei care au dat startul acestei tendințe au fost utilizatorii industriali.

Copertinele care sunt recomandate cafenelelor  în aer liber sunt evident cele textile, create special pentru a oferi un rafinament combinat cu stil și eleganță. Terasele acoperite cu copertine te trimit cu gândul la cafenelele dintr-o piață cochetă din Paris, însă același rafinament oferă și balcoanelor de bloc, pentru cei care preferă cafeaua acasă, în intimitate.

Din punct de vedere al formei, cele mai populare copertine sunt circulare, având oarecum o structura de dom. Cât despre material trebuie să specificăm că textilele folosite la copertinele pentru cafenele sunt textile speciale, tratate pentru a rezista la condiții meteo diverse și pentru a nu iși pierde culorile în timp.

Consultanță

De cele mai multe ori alegerea corectă a materialului, a culorii sau chiar a sistemului de prindere poate deveni o problema serioasă. Noi am creat o echipa specială care să te ajute să iei cele mai bune decizii în amenajarea casei tale.

Comunicarea este esenţa lucrurilor.

Echipa noastră iți vine în ajutor!
De acum decorarea casei tale nu mai este o problema.

Măsurători

Deseori măsuratorile sunt o problema atunci când vine vorba sa ne cumparam perdele, draperii, rulouri sau jaluzele. Clientii noștri au scăpat de aceasta grijă pentru ca noi venim special la tine acasă să luăm masurile exacte.

Nimic peste măsură.

Draperia poate fi avangardistă, colorată sau retro. Noi alegem, dar măsurătorile se fac în funcție de această alegere.

Transport

Timpul este de multe ori o problema, traficul ne încurca și mai mult iar uneori produsele sunt prea mari si nu le putem transporta de aceea noi avem solutia. Noi le aducem direct la tine acasă și tu nu ai nici o grijă. Ai grija de timpul tău.

Rapid și sigur.

De ce să te complici când totul e atât de simplu? Comanda orice produs și noi îl aducem direct acasă la tine.

Montaj

Considerată o etapă ușoară a amenajării, montarea perdelelor și draperiilor nu reprezintă întotdeauna o acțiune reusită. De aceea noi venim in ajutorul tău și montarea este cadou pentru orice produs cumpărat de la noi.

Montajul nu mai este o problemă.

Nu iți crea singur probleme, apelează la noi.