Pereți antivânt

Este un produs de exterior destinat în special teraselor, foișoarele sau balcoanele semideschise. Reprezintă soluția ideală pentru controlul și filtrarea intensitătii aerului, protecția împotriva apei și zăpezii intrate în spații semideschise.

Este un sistem rulabil, pe verticală, cu material transparent sau semitransparent, acționat prin intermediul unui motor cu telecomandă sau manual.

Piesele componente sunt din profil de aluminiu de culoare albă vopsit în câmp electrostatic – elemente de prindere inoxidabile.

Materialul este un film din pvc – polymer transparent de înaltă tehnologie cu o grosime de 800 sau 600 microni ce asigură împotriva ploii, frigului și zăpezii.

Sistemul manual de manevrare permite rotirea în plan orizontal al axului (permițând prin aceasta coborârea și ridicarea) până la tragerea completă a materialului.

Fixarea se face doar la partea de jos și este recomandat atât electric cât și manual.

Consultanță

De cele mai multe ori alegerea corectă a materialului, a culorii sau chiar a sistemului de prindere poate deveni o problema serioasă. Noi am creat o echipa specială care să te ajute să iei cele mai bune decizii în amenajarea casei tale.

Comunicarea este esenţa lucrurilor.

Echipa noastră iți vine în ajutor!
De acum decorarea casei tale nu mai este o problema.

Măsurători

Deseori măsuratorile sunt o problema atunci când vine vorba sa ne cumparam perdele, draperii, rulouri sau jaluzele. Clientii noștri au scăpat de aceasta grijă pentru ca noi venim special la tine acasă să luăm masurile exacte.

Nimic peste măsură.

Draperia poate fi avangardistă, colorată sau retro. Noi alegem, dar măsurătorile se fac în funcție de această alegere.

Transport

Timpul este de multe ori o problema, traficul ne încurca și mai mult iar uneori produsele sunt prea mari si nu le putem transporta de aceea noi avem solutia. Noi le aducem direct la tine acasă și tu nu ai nici o grijă. Ai grija de timpul tău.

Rapid și sigur.

De ce să te complici când totul e atât de simplu? Comanda orice produs și noi îl aducem direct acasă la tine.

Montaj

Considerată o etapă ușoară a amenajării, montarea perdelelor și draperiilor nu reprezintă întotdeauna o acțiune reusită. De aceea noi venim in ajutorul tău și montarea este cadou pentru orice produs cumpărat de la noi.

Montajul nu mai este o problemă.

Nu iți crea singur probleme, apelează la noi.