Pergole

Datorită designului simplu și economic, se poate monta pe orice tip de structură. Ideale pentru terase, piscine, restaurante și hoteluri. Excelente sisteme de umbră și design, pergolele Condrex asigură confortul pe timp de vară dând o notă aparte de eleganță terasei dumneavoastră.

Profilele de culisare sunt din profil de aluminiu eloxat de culoare albă vopsit în câmp electrostatic – elemente prindere inoxidabile.

Pânza este din material textil de înaltă tehnologie în 3 straturi ce asigură protecție împotriva radiației UV, împotriva ploii și asigură o umbră densă.

Sistemul manual sau electric de manevrare permite plierea – desfășurarea în plan orizontal( permițând prin aceasta reglarea luminii care pătrunde sub copertină) până la plierea – desfășurarea completă a copertinei.

Consultanță

De cele mai multe ori alegerea corectă a materialului, a culorii sau chiar a sistemului de prindere poate deveni o problema serioasă. Noi am creat o echipa specială care să te ajute să iei cele mai bune decizii în amenajarea casei tale.

Comunicarea este esenţa lucrurilor.

Echipa noastră iți vine în ajutor!
De acum decorarea casei tale nu mai este o problema.

Măsurători

Deseori măsuratorile sunt o problema atunci când vine vorba sa ne cumparam perdele, draperii, rulouri sau jaluzele. Clientii noștri au scăpat de aceasta grijă pentru ca noi venim special la tine acasă să luăm masurile exacte.

Nimic peste măsură.

Draperia poate fi avangardistă, colorată sau retro. Noi alegem, dar măsurătorile se fac în funcție de această alegere.

Transport

Timpul este de multe ori o problema, traficul ne încurca și mai mult iar uneori produsele sunt prea mari si nu le putem transporta de aceea noi avem solutia. Noi le aducem direct la tine acasă și tu nu ai nici o grijă. Ai grija de timpul tău.

Rapid și sigur.

De ce să te complici când totul e atât de simplu? Comanda orice produs și noi îl aducem direct acasă la tine.

Montaj

Considerată o etapă ușoară a amenajării, montarea perdelelor și draperiilor nu reprezintă întotdeauna o acțiune reusită. De aceea noi venim in ajutorul tău și montarea este cadou pentru orice produs cumpărat de la noi.

Montajul nu mai este o problemă.

Nu iți crea singur probleme, apelează la noi.