Jaluzele orizontale

Vă oferim jaluzele orizontale disponibile într-o gama largă  de culori, iar accesoriile pot fi în aceași culoare cu cea a lamelei din aluminiu. Deținem un stoc consistent pentru fiecare nuanță, astfel încât putem onora orice comanda, în cel mai scurt timp.

Asamblarea jaluzelelor se face  pe o line automatizată, de ultima generație, iar produsul finit pe care îl oferim este de cea mai bună calitate. În gama noastră de lamele se găsesc culori clasice, culori sidefate, culori mate, culori imitație de lemn, lamele perforate. Condrex vă oferă jaluzele orizontale în Brașov din aluminiu cu următoarele dimensiuni: cu lamele de 16 mm sau 25 de mm.

Pentru ambele tipuri de jaluzele orizontale, accesoriile pot fi în culoarea lamelelor. Jaluzelele orizontale au un sistem de rotire a lamelelor în plan orizontal cu ajutorul căruia se poate regla intensitatea luminii ce pătrunde în încăpere și un sistem de blocare în plan vertical ce permite ridicarea jaluzelelor până la nivelul dorit.

Pentru jaluzele orizontale de cea mai bună calitate, Condrex Brașov vă stă la dispoziție.

Galerie foto

Consultanță

De cele mai multe ori alegerea corectă a materialului, a culorii sau chiar a sistemului de prindere poate deveni o problema serioasă. Noi am creat o echipa specială care să te ajute să iei cele mai bune decizii în amenajarea casei tale.

Comunicarea este esenţa lucrurilor.

Echipa noastră iți vine în ajutor!
De acum decorarea casei tale nu mai este o problema.

Măsurători

Deseori măsuratorile sunt o problema atunci când vine vorba sa ne cumparam perdele, draperii, rulouri sau jaluzele. Clientii noștri au scăpat de aceasta grijă pentru ca noi venim special la tine acasă să luăm masurile exacte.

Nimic peste măsură.

Draperia poate fi avangardistă, colorată sau retro. Noi alegem, dar măsurătorile se fac în funcție de această alegere.

Transport

Timpul este de multe ori o problema, traficul ne încurca și mai mult iar uneori produsele sunt prea mari si nu le putem transporta de aceea noi avem solutia. Noi le aducem direct la tine acasă și tu nu ai nici o grijă. Ai grija de timpul tău.

Rapid și sigur.

De ce să te complici când totul e atât de simplu? Comanda orice produs și noi îl aducem direct acasă la tine.

Montaj

Considerată o etapă ușoară a amenajării, montarea perdelelor și draperiilor nu reprezintă întotdeauna o acțiune reusită. De aceea noi venim in ajutorul tău și montarea este cadou pentru orice produs cumpărat de la noi.

Montajul nu mai este o problemă.

Nu iți crea singur probleme, apelează la noi.