Jaluzele plisate

Jaluzelele plisate produse și comercializate de către Condrex sunt o soluție modernă de protecție împotriva soarelui și o variantă elegantă pentru decorarea locuinței sau a biroului. Prin pliurile acestor jaluzele, lumina ce pătrunde în încăpere va fi filtrată într-un mod plăcut. Instalarea și acționarea jaluzelelor plisate se poate face în diverse moduri, făcându-le astfel adaptabile oricărei ferestre. Un avantaj important al acestor jaluzele îl reprezintă posibilitatea manevrării acestora atât de sus în jos cât și de jos în sus. Jaluzelele plisate se diferențiază de restul produselor folosite pentru umbrire prin  materialul textil pliat. Sunt foarte practice deoarece  ocupă puțin spațiu , se instalează foarte ușor și sunt disponibile într-o gamă largă de nuanțe.

În funcție de gradul de opacitate pe care îl dorim, jaluzelele plisate se regăsesc sub 3 forme: semitransparente, metalizate și black-out. Țesăturile semitransparente sunt disponibile într-o largă gamă de culori și filtrează lumina ce pătrunde în încăpere într-un mod plăcut. Țesăturile metalizate au partea exterioară metalizată, de culoare argintie și au rolul de a reflecta razele soarelului și a opri pătrunderea căldurii în încăpere. Țesăturile de tip black-out opresc în totalitate pătrunderea luminii.

Galerie foto.

Consultanță

De cele mai multe ori alegerea corectă a materialului, a culorii sau chiar a sistemului de prindere poate deveni o problema serioasă. Noi am creat o echipa specială care să te ajute să iei cele mai bune decizii în amenajarea casei tale.

Comunicarea este esenţa lucrurilor.

Echipa noastră iți vine în ajutor!
De acum decorarea casei tale nu mai este o problema.

Măsurători

Deseori măsuratorile sunt o problema atunci când vine vorba sa ne cumparam perdele, draperii, rulouri sau jaluzele. Clientii noștri au scăpat de aceasta grijă pentru ca noi venim special la tine acasă să luăm masurile exacte.

Nimic peste măsură.

Draperia poate fi avangardistă, colorată sau retro. Noi alegem, dar măsurătorile se fac în funcție de această alegere.

Transport

Timpul este de multe ori o problema, traficul ne încurca și mai mult iar uneori produsele sunt prea mari si nu le putem transporta de aceea noi avem solutia. Noi le aducem direct la tine acasă și tu nu ai nici o grijă. Ai grija de timpul tău.

Rapid și sigur.

De ce să te complici când totul e atât de simplu? Comanda orice produs și noi îl aducem direct acasă la tine.

Montaj

Considerată o etapă ușoară a amenajării, montarea perdelelor și draperiilor nu reprezintă întotdeauna o acțiune reusită. De aceea noi venim in ajutorul tău și montarea este cadou pentru orice produs cumpărat de la noi.

Montajul nu mai este o problemă.

Nu iți crea singur probleme, apelează la noi.