Jaluzele verticale

Jaluzelele verticale sunt  printre cele mai cunosute produse de umbrire și protecție împotriva soarelui. Datorită controlului pe care îl avem în direcționarea luminii ce pătrunde în interiorul spațiului, acestea sunt preferatele clienților. Prin rotirea benzilor verticale putem regla contitatea de lumină ce pătrunde în interiorul spațiului decorat. În funcție de tipul ferestrei există diverse posibilități de montaj. Sunt perfecte atât pentru spații comerciale, birouri dar și pentru locuințe.

Condrex vă oferă jaluzele verticale produse în Brașov, disponibile într-o varietate de țesături și nuanțe. Pe lângă posibilitatea alegerii jaluzelelor dintr-o gamă diversificată de texturi și culori, Condrex asigură clienților măsurătorile, transportul și montajul cadou.

După preferințe, jaluzelele verticale pot fi alese în funcție de gradul de opacitate, de la cele semi-transparente până la cele perfect opace (black-out). Țesăturile folosite pentru producerea jaluzelelor verticale au în compoziție polyester , fibră de sticlă, bumbac. O parte din aceste materiale sunt tratate ignifug și antistatic.

Lamelele jaluzelelor sunt disponibile în două dimensiuni: cu lățime de 89 mm și 127 mm. Lamelele de 127 mm reprezintă sistemul standard, acestea sunt cel mai des întâlnite, iar pentru un plus de eleganță, pot fi adaptate lamelele de 89 mm.

Manevrarea jaluzelelor poate fi realizată manual (cu șnur) sau electric (motor cu telecomandă).

Galerie foto.

Consultanță

De cele mai multe ori alegerea corectă a materialului, a culorii sau chiar a sistemului de prindere poate deveni o problema serioasă. Noi am creat o echipa specială care să te ajute să iei cele mai bune decizii în amenajarea casei tale.

Comunicarea este esenţa lucrurilor.

Echipa noastră iți vine în ajutor!
De acum decorarea casei tale nu mai este o problema.

Măsurători

Deseori măsuratorile sunt o problema atunci când vine vorba sa ne cumparam perdele, draperii, rulouri sau jaluzele. Clientii noștri au scăpat de aceasta grijă pentru ca noi venim special la tine acasă să luăm masurile exacte.

Nimic peste măsură.

Draperia poate fi avangardistă, colorată sau retro. Noi alegem, dar măsurătorile se fac în funcție de această alegere.

Transport

Timpul este de multe ori o problema, traficul ne încurca și mai mult iar uneori produsele sunt prea mari si nu le putem transporta de aceea noi avem solutia. Noi le aducem direct la tine acasă și tu nu ai nici o grijă. Ai grija de timpul tău.

Rapid și sigur.

De ce să te complici când totul e atât de simplu? Comanda orice produs și noi îl aducem direct acasă la tine.

Montaj

Considerată o etapă ușoară a amenajării, montarea perdelelor și draperiilor nu reprezintă întotdeauna o acțiune reusită. De aceea noi venim in ajutorul tău și montarea este cadou pentru orice produs cumpărat de la noi.

Montajul nu mai este o problemă.

Nu iți crea singur probleme, apelează la noi.