Rolete

Gama de rulouri Condrex cuprinde o serie de modele, culori și texturi speciale atât pentru amenajarea casei tale cât și pentru funcționalitatea lor. În funcție de poziția camerei tale, aceasta poate fi foarte luminată, caz în care sunt recomandate rulourile back-out, pentru cei care doresc o umbrire parțială pot opta pentru rulourile semi-transparente, iar pentru iubitorii de lumină, rulourile transparente sunt cele mai potrivite.

Rulourile decorative Condrex diminuează razele puternice ale soarelui, iar lumina este filtrată prin materialul din poliester rezistent. Operarea sus-jos a ruloului este lină datorită șinelor laterale pe care glisează, iar acestea se integrează perfect în tocul ferestrei. Ruloul decorativ este disponibil în diverse modele contemporane, fiind o achiziție inspirată pentru orice living, mansardă, dormitor sau oricare altă încăpere.

 

 

 

Galerie foto

Consultanță

De cele mai multe ori alegerea corectă a materialului, a culorii sau chiar a sistemului de prindere poate deveni o problema serioasă. Noi am creat o echipa specială care să te ajute să iei cele mai bune decizii în amenajarea casei tale.

Comunicarea este esenţa lucrurilor.

Echipa noastră iți vine în ajutor!
De acum decorarea casei tale nu mai este o problema.

Măsurători

Deseori măsuratorile sunt o problema atunci când vine vorba sa ne cumparam perdele, draperii, rulouri sau jaluzele. Clientii noștri au scăpat de aceasta grijă pentru ca noi venim special la tine acasă să luăm masurile exacte.

Nimic peste măsură.

Draperia poate fi avangardistă, colorată sau retro. Noi alegem, dar măsurătorile se fac în funcție de această alegere.

Transport

Timpul este de multe ori o problema, traficul ne încurca și mai mult iar uneori produsele sunt prea mari si nu le putem transporta de aceea noi avem solutia. Noi le aducem direct la tine acasă și tu nu ai nici o grijă. Ai grija de timpul tău.

Rapid și sigur.

De ce să te complici când totul e atât de simplu? Comanda orice produs și noi îl aducem direct acasă la tine.

Montaj

Considerată o etapă ușoară a amenajării, montarea perdelelor și draperiilor nu reprezintă întotdeauna o acțiune reusită. De aceea noi venim in ajutorul tău și montarea este cadou pentru orice produs cumpărat de la noi.

Montajul nu mai este o problemă.

Nu iți crea singur probleme, apelează la noi.