Rolete Duette

O variantă elegantă și modernă de sisteme de umbrire vine în întâmpinarea clienților săi, aceasta este constituită de  roletele din diferite materiale, care se pot atașa pe perete sau pe rama ferestrei, în funcție de tipul de roletă zebră, pot avea sau nu, casetă  sau profile de ghidare.

Sistemul de rulare a pânzei este acționat prin intermediul unui lănțișor, iar avantajele acestei metode sunt urmatoarele:

  • sunt confecționate din materiale textile a căror culoare și textură se poate asorta ușor camerei din care urmează să facă parte. Sunt decorative și aduc un plus de personalitate camerei;
  • se pot igieniza ușor, fară să necesite soluții complicate sau manevre dificil de realizat;
  • reglarea cantității de lumină care pătrunde în cameră se face prin dimensionarea înăltimii la care este coborâtă roleta, dar și prin modul de amplasare al pânzei pe roletă.

Experții noștri vă stau la dispoziție cu orice fel de detaliu suplimentar, dar și cu recomandări tehnice sau estetice.

Galerie foto

Consultanță

De cele mai multe ori alegerea corectă a materialului, a culorii sau chiar a sistemului de prindere poate deveni o problema serioasă. Noi am creat o echipa specială care să te ajute să iei cele mai bune decizii în amenajarea casei tale.

Comunicarea este esenţa lucrurilor.

Echipa noastră iți vine în ajutor!
De acum decorarea casei tale nu mai este o problema.

Măsurători

Deseori măsuratorile sunt o problema atunci când vine vorba sa ne cumparam perdele, draperii, rulouri sau jaluzele. Clientii noștri au scăpat de aceasta grijă pentru ca noi venim special la tine acasă să luăm masurile exacte.

Nimic peste măsură.

Draperia poate fi avangardistă, colorată sau retro. Noi alegem, dar măsurătorile se fac în funcție de această alegere.

Transport

Timpul este de multe ori o problema, traficul ne încurca și mai mult iar uneori produsele sunt prea mari si nu le putem transporta de aceea noi avem solutia. Noi le aducem direct la tine acasă și tu nu ai nici o grijă. Ai grija de timpul tău.

Rapid și sigur.

De ce să te complici când totul e atât de simplu? Comanda orice produs și noi îl aducem direct acasă la tine.

Montaj

Considerată o etapă ușoară a amenajării, montarea perdelelor și draperiilor nu reprezintă întotdeauna o acțiune reusită. De aceea noi venim in ajutorul tău și montarea este cadou pentru orice produs cumpărat de la noi.

Montajul nu mai este o problemă.

Nu iți crea singur probleme, apelează la noi.