Draperii romane

Ne prezentăm prin a fi o companie specializată în sisteme de protecție solară și decorare, oferind în același timp consultanță și soluții complete în privința amenajării oricărui spațiu. Pentru a combina eleganța draperiilor cu funcționalitatea jaluzelelor iți propunem o soluție modernă și practică, draperiile romane.

Acestea se pot confecționa din orice material în funcție de preferințele tale. Draperiile romane în falduri combină sistemul de acționare perfect care oferă o manevrare ușoară și permite detașarea completă a șnururilor și țesăturii, cu material special cu tuneluri încorporate care asigură plierea în falduri egale și care se curață în mașina de spalat. Ușor de instalat pe ferestre sau peste golul acestora, iți oferim soluția ideală pentru a pune un accesoriu ferestrei tale. Draperiile romane se confecționează în Brașov iar termenul de finalizare a comenzii este între 7-14 zile.

Bucură-te de o atmosferă romantică cu draperiile romane Condrex.

Galerie foto

Consultanță

De cele mai multe ori alegerea corectă a materialului, a culorii sau chiar a sistemului de prindere poate deveni o problema serioasă. Noi am creat o echipa specială care să te ajute să iei cele mai bune decizii în amenajarea casei tale.

Comunicarea este esenţa lucrurilor.

Echipa noastră iți vine în ajutor!
De acum decorarea casei tale nu mai este o problema.

Măsurători

Deseori măsuratorile sunt o problema atunci când vine vorba sa ne cumparam perdele, draperii, rulouri sau jaluzele. Clientii noștri au scăpat de aceasta grijă pentru ca noi venim special la tine acasă să luăm masurile exacte.

Nimic peste măsură.

Draperia poate fi avangardistă, colorată sau retro. Noi alegem, dar măsurătorile se fac în funcție de această alegere.

Transport

Timpul este de multe ori o problema, traficul ne încurca și mai mult iar uneori produsele sunt prea mari si nu le putem transporta de aceea noi avem solutia. Noi le aducem direct la tine acasă și tu nu ai nici o grijă. Ai grija de timpul tău.

Rapid și sigur.

De ce să te complici când totul e atât de simplu? Comanda orice produs și noi îl aducem direct acasă la tine.

Montaj

Considerată o etapă ușoară a amenajării, montarea perdelelor și draperiilor nu reprezintă întotdeauna o acțiune reusită. De aceea noi venim in ajutorul tău și montarea este cadou pentru orice produs cumpărat de la noi.

Montajul nu mai este o problemă.

Nu iți crea singur probleme, apelează la noi.