Perdele

Îndrăznește și alege perdeaua preferată!

În colecțiile noastre găsești perdele inspirate din texturi organice și elemente naturale ce îți induc sentimentul de libertate.

Valurile oceanului, petalele florilor sau frunzele sunt reinterpretate în diferite motive pentru a crea o colecție care evocă liniște și calm.

Colecția noastră de perdele include o mare varietate de materiale texturate translucide sau de lumină prezentate în alb, în culori neutre sau subtile.

Țesăturile soft care decurg din colecțiile noastre și pe care le găsiți în showroom-ul nostru din Brașov sunt ideale pentru a decora orice tip de fereastră, în timp ce permit pătrunderea luminii naturale.

Aceste perdele au fost proiectate pentru a se integra perfect în toate camerele casei tale, începând de la camera de luat masa până la dormitor sau camera de studiu.

Condrex iți aduce acasă perdelele la care ai visat.

Galerie foto

Consultanță

De cele mai multe ori alegerea corectă a materialului, a culorii sau chiar a sistemului de prindere poate deveni o problema serioasă. Noi am creat o echipa specială care să te ajute să iei cele mai bune decizii în amenajarea casei tale.

Comunicarea este esenţa lucrurilor.

Echipa noastră iți vine în ajutor!
De acum decorarea casei tale nu mai este o problema.

Măsurători

Deseori măsuratorile sunt o problema atunci când vine vorba sa ne cumparam perdele, draperii, rulouri sau jaluzele. Clientii noștri au scăpat de aceasta grijă pentru ca noi venim special la tine acasă să luăm masurile exacte.

Nimic peste măsură.

Draperia poate fi avangardistă, colorată sau retro. Noi alegem, dar măsurătorile se fac în funcție de această alegere.

Transport

Timpul este de multe ori o problema, traficul ne încurca și mai mult iar uneori produsele sunt prea mari si nu le putem transporta de aceea noi avem solutia. Noi le aducem direct la tine acasă și tu nu ai nici o grijă. Ai grija de timpul tău.

Rapid și sigur.

De ce să te complici când totul e atât de simplu? Comanda orice produs și noi îl aducem direct acasă la tine.

Montaj

Considerată o etapă ușoară a amenajării, montarea perdelelor și draperiilor nu reprezintă întotdeauna o acțiune reusită. De aceea noi venim in ajutorul tău și montarea este cadou pentru orice produs cumpărat de la noi.

Montajul nu mai este o problemă.

Nu iți crea singur probleme, apelează la noi.