Creative

/Creative
­

Degrade

Degrade

Roletele zebra sunt spectaculoase indiferent de modelul ales sau de dimensiunea ferestrei. Disponibile într-o varietate largă de culori și modele acestea pot fi adaptate oricărui spațiu.

#weloveit

Execuție și montaj realizate de echipa Condrex:

rulouri zebră.

Color

Color

Prin intermediul culorilor puteți contura atât o stare de spirit cât și o atmosferă anume, ceea ce nu mai este o noutate pentru mulți dintre noi, așadar trebuie sa acordăm o atenție sporită culorilor pe care vrem sa le alegem pentru a ne decora atât casa cât și mediul de viață.

Există mai multe criterii după […]

Rustic

Rustic place

Cu un design de interior ce subliniază elemente nerafinate, naturale, care crează un ambient comfortabil, rustic stil este deosebit de potrivit pentru regiunile rurale, păduri, pentru că se inspiră din peisajul naturii, însă atunci când programul aglomerat nu ne permite să evadăm, alegem să ne răsfățăm decorându-ne locuința cu elemente specifice acestuia.

Execuție realizată de echipa […]

Grand Hotel

Grand Hotel

Împreună cu designerul nostru Marinela Filip, am reușit să realizăm o lucrare minunată, plină de creativitate. Rezultatul a fost spectaculos iar clienții încântați. Ce poate fi mai frumos?

Execuție realizată de echipa Condrex:

perdele;
draperii;
rame tablouri;
cuverturi;
galerii;
șine.

Designer: Marinela Filip