Tapet

Tapetul trebuie ales în funcție de camera pe care vreți să o decorați, de exemplu dacă  aveți o cameră mică atunci trebuie ales un tapet cu modele mici sau dintr-o singură culoare.  Când alegem tapetul trebuie sa ținem cont de înălțimea, lungimea și orientarea camerei.

Profile de exterior

Condrex produce pentru domeniul amenajărilor interioare o gama largă de profile decorative din polistiren de orice formă și dimensiune. Profilele din polistiren pentru fațade nu au doar rol decorativ ci sunt și utile, împiedicând scurgerea apei de ploaie pe fațada.

Profile de interior

Condrex vă pune la dispoziție  profilele realizate din polistiren expandat (EPS), destinate decorării spațiilor interioare până la cornișe, plinte, brâuri, dar și coloane de interior. Vă putem oferi tot ce aveți nevoie pentru a “sublinia” elegant și modern interiorul oricărui spațiu.

Rame tablouri

Gândește-te de la început ce fel de tablou vrei să ai: unul cu picior de sprijin pentru a-l așeza pe o măsuța, unul de prins pe perete sau un tablou pe care îl vei pune într-un raft din bibliotecă. Alege cu grijă rama în care vrei să iți păstrezi amintirile.