Profile de exterior

Profilele exterioare trebuie să fie estetice, potrivite stilului arhitectural ales, dar și durabile. Pentru că folosim cele mai performante materiale, multe dintre ele fiind rezultatul noilor tehnologii, vă putem propune profile pentru decorațiuni fațadă cu rol izolator sau estetic, într-o gamă de produse standard.

Sarcina noastră nu se încheie odată cu livrarea produselor. Rămânem aproape de clienții noștri și le oferim consultanță pentru montaj și sfaturi pentru întreținere, astfel încât aceștia se vor bucura de alegerea făcută, cel putin pe perioada garanției.

Datorită stratificării flexibile se pot monta cu ușurință și pe suporturi denivelate sau curbate. Costurile reduse, greutate redusă, formele și îmbinările perfecte, manipularea simplă, finisajele rapide, timpul de execuție redus sunt doar câteva din avantajele utilizării profilelor din polistiren.

Galerie foto

Consultanță

De cele mai multe ori alegerea corectă a materialului, a culorii sau chiar a sistemului de prindere poate deveni o problema serioasă. Noi am creat o echipa specială care să te ajute să iei cele mai bune decizii în amenajarea casei tale.

Comunicarea este esenţa lucrurilor.

Echipa noastră iți vine în ajutor!
De acum decorarea casei tale nu mai este o problema.

Măsurători

Deseori măsuratorile sunt o problema atunci când vine vorba sa ne cumparam perdele, draperii, rulouri sau jaluzele. Clientii noștri au scăpat de aceasta grijă pentru ca noi venim special la tine acasă să luăm masurile exacte.

Nimic peste măsură.

Draperia poate fi avangardistă, colorată sau retro. Noi alegem, dar măsurătorile se fac în funcție de această alegere.

Transport

Timpul este de multe ori o problema, traficul ne încurca și mai mult iar uneori produsele sunt prea mari si nu le putem transporta de aceea noi avem solutia. Noi le aducem direct la tine acasă și tu nu ai nici o grijă. Ai grija de timpul tău.

Rapid și sigur.

De ce să te complici când totul e atât de simplu? Comanda orice produs și noi îl aducem direct acasă la tine.

Montaj

Considerată o etapă ușoară a amenajării, montarea perdelelor și draperiilor nu reprezintă întotdeauna o acțiune reusită. De aceea noi venim in ajutorul tău și montarea este cadou pentru orice produs cumpărat de la noi.

Montajul nu mai este o problemă.

Nu iți crea singur probleme, apelează la noi.