Tapet

Tapetul constituie un element de decorațiuni interioare, care ajută la mascarea anumitor defecte ale pereților, de exemplu pentru a acoperi denivelările sau grinzile întâlnite în cladirile mai vechi se recomandă tapet colorat cu modele mici.

Alt avantaj al tapetului este că poate corecta optic dimensiunile încăperii prin culoare, pattern, textură. Tapetul nu necesită suprafețe speciale, se poate aplica pe orice: beton, cărămidă, tencuieli, pereți vopsiți, chirpici, panouri prefabricate, etc.

Este ușor de întreținut , se curăță cu o bucată de material curat sau cu o perie moale pentru tapetul de hârtie, o lavetă umedă pentru tapetul semilavabil sau detergent/amoniac şi apă pentru tapetul lavabil.

Condrex vă pune la dispoziție două tipuri de tapet:

  • tapet din hârtie;
  • tapet pe bază de vinilin.

Tapetul din hârtie este cel mai frecvent şi cel mai ieftin și este disponibil într-o varietate de modele și culori.

Tapetul pe bază de vinilin este cel mai uşor de întreţinut şi se poate folosi şi în încăperi cu umiditate mai ridicată, ca baia sau bucătăria. De asemenea, este recomandat în detrimentul tipurilor mai fragile de tapet pentru zonele cu trafic intens, ca vestibulul şi holurile.

Galerie foto

Consultanță

De cele mai multe ori alegerea corectă a materialului, a culorii sau chiar a sistemului de prindere poate deveni o problema serioasă. Noi am creat o echipa specială care să te ajute să iei cele mai bune decizii în amenajarea casei tale.

Comunicarea este esenţa lucrurilor.

Echipa noastră iți vine în ajutor!
De acum decorarea casei tale nu mai este o problema.

Măsurători

Deseori măsuratorile sunt o problema atunci când vine vorba sa ne cumparam perdele, draperii, rulouri sau jaluzele. Clientii noștri au scăpat de aceasta grijă pentru ca noi venim special la tine acasă să luăm masurile exacte.

Nimic peste măsură.

Draperia poate fi avangardistă, colorată sau retro. Noi alegem, dar măsurătorile se fac în funcție de această alegere.

Transport

Timpul este de multe ori o problema, traficul ne încurca și mai mult iar uneori produsele sunt prea mari si nu le putem transporta de aceea noi avem solutia. Noi le aducem direct la tine acasă și tu nu ai nici o grijă. Ai grija de timpul tău.

Rapid și sigur.

De ce să te complici când totul e atât de simplu? Comanda orice produs și noi îl aducem direct acasă la tine.

Montaj

Considerată o etapă ușoară a amenajării, montarea perdelelor și draperiilor nu reprezintă întotdeauna o acțiune reusită. De aceea noi venim in ajutorul tău și montarea este cadou pentru orice produs cumpărat de la noi.

Montajul nu mai este o problemă.

Nu iți crea singur probleme, apelează la noi.