Ciucuri

Ciucurii sunt detaliile pe care nu ar trebui să le neglijati atunci când alegeți să vă decorați casa. Aceștia se aleg atât în funcție de draperie cât și de perdea.

Dacă optați pentru perdea și draperie deschisă la culoare, atunci vă recomandăm ciucuri în aceeași nuanță pentru completare, dar aceștia trebuie să fie mari, bogați cu franjuri sau cu componente metalice, dacă doriți o pată de culoare se recomandă o culoare contrastantă în ambient cu un obiect de mobilier sau alt element decorativ.

În cazul în care draperia este cu un model discret, ciucurii trebuie să fie cât mai deosebiți, să iasă în evidență dar dacă alegeți o draperie încărcată cu un model explicit se poate opta pentru ciucuri subțiri care să se facă remarcați prin design nu prin bogăție.

Condrex vă pune la dispoziție o gama diversificată de ciucuri, pornind de la cei de inspirație asiatică cu inserții de perle îmbrăcate în organză până la diverse combinații de satin și catifea, cu fire împletite, inserții de piele, pietre și mărgele.

Important este să îi alegeți pornind de la culoarea perdelelor și a draperiilor și să țineți cont de stilul general al încăperii respective.

Galerie foto

Consultanță

De cele mai multe ori alegerea corectă a materialului, a culorii sau chiar a sistemului de prindere poate deveni o problema serioasă. Noi am creat o echipa specială care să te ajute să iei cele mai bune decizii în amenajarea casei tale.

Comunicarea este esenţa lucrurilor.

Echipa noastră iți vine în ajutor!
De acum decorarea casei tale nu mai este o problema.

Măsurători

Deseori măsuratorile sunt o problema atunci când vine vorba sa ne cumparam perdele, draperii, rulouri sau jaluzele. Clientii noștri au scăpat de aceasta grijă pentru ca noi venim special la tine acasă să luăm masurile exacte.

Nimic peste măsură.

Draperia poate fi avangardistă, colorată sau retro. Noi alegem, dar măsurătorile se fac în funcție de această alegere.

Transport

Timpul este de multe ori o problema, traficul ne încurca și mai mult iar uneori produsele sunt prea mari si nu le putem transporta de aceea noi avem solutia. Noi le aducem direct la tine acasă și tu nu ai nici o grijă. Ai grija de timpul tău.

Rapid și sigur.

De ce să te complici când totul e atât de simplu? Comanda orice produs și noi îl aducem direct acasă la tine.

Montaj

Considerată o etapă ușoară a amenajării, montarea perdelelor și draperiilor nu reprezintă întotdeauna o acțiune reusită. De aceea noi venim in ajutorul tău și montarea este cadou pentru orice produs cumpărat de la noi.

Montajul nu mai este o problemă.

Nu iți crea singur probleme, apelează la noi.