Șine

Înainte de a achiziționa  perdelele și draperiile pentru casă trebuie sa ne gandim la stilul pe care dorim să îl abordăm, tipul de expunere care ne avantajează cel mai mult camera respectivă dar și la sistemul de prindere care influențează foarte mult atât aspectul perdelei/draperiei cât și a camerei.

Și în cazul șinei, calitatea este  foarte importantă. Este mare diferenta între șina de plastic și cea din aluminiu. Cea din aluminiu este mult mai stabilă, iar calareții (de care se prinde perdeaua) glisează cu ușurință. Avantajul șinelor de aluminiu este că acestea se pot curba și pot căpăta forma oricărei încăperi.

Condrex realizează șine din aluminiu pentru ca șina dumneavoastră să aibă o viață lungă și plăcută.

Galerie foto

Consultanță

De cele mai multe ori alegerea corectă a materialului, a culorii sau chiar a sistemului de prindere poate deveni o problema serioasă. Noi am creat o echipa specială care să te ajute să iei cele mai bune decizii în amenajarea casei tale.

Comunicarea este esenţa lucrurilor.

Echipa noastră iți vine în ajutor!
De acum decorarea casei tale nu mai este o problema.

Măsurători

Deseori măsuratorile sunt o problema atunci când vine vorba sa ne cumparam perdele, draperii, rulouri sau jaluzele. Clientii noștri au scăpat de aceasta grijă pentru ca noi venim special la tine acasă să luăm masurile exacte.

Nimic peste măsură.

Draperia poate fi avangardistă, colorată sau retro. Noi alegem, dar măsurătorile se fac în funcție de această alegere.

Transport

Timpul este de multe ori o problema, traficul ne încurca și mai mult iar uneori produsele sunt prea mari si nu le putem transporta de aceea noi avem solutia. Noi le aducem direct la tine acasă și tu nu ai nici o grijă. Ai grija de timpul tău.

Rapid și sigur.

De ce să te complici când totul e atât de simplu? Comanda orice produs și noi îl aducem direct acasă la tine.

Montaj

Considerată o etapă ușoară a amenajării, montarea perdelelor și draperiilor nu reprezintă întotdeauna o acțiune reusită. De aceea noi venim in ajutorul tău și montarea este cadou pentru orice produs cumpărat de la noi.

Montajul nu mai este o problemă.

Nu iți crea singur probleme, apelează la noi.