Fețe de masă

Alegerea unei fețe de masă pare să fie un lucru simplu, însă există numeroase stiluri și tipuri de fețe de masă. Fiecare tip de față de masă are avantaje și dezavantaje și sunt create special pentru anumite ocazii.

Pentru o petrecere organizată acasă ai nevoie de fețe de masă din vinil, care să protejeze materialul din care este realizată masa. Pentru o cina specială alături de persoana iubită, ai nevoie de o față de masă fină, iar pentru o seară formală ai nevoie de fețe de masă de calitate, în culori cât mai discrete și cu decorațiuni stilate.

Condrex vă pune la dispozitie și fețe de masă anti-pată pentru a putea organiza petreceri pentru copii fară griji. Fețele de masă colorate sau cu diverse modele, pot fi folosite pentru mesele în familie, alături de persoanele dragi. Evită însă să decorezi masa cu alte lucruri care vor încărca vizual. Foloseste vaze mici, incolore, pe care le umpli cu flori mici.

Galerie foto

Consultanță

De cele mai multe ori alegerea corectă a materialului, a culorii sau chiar a sistemului de prindere poate deveni o problema serioasă. Noi am creat o echipa specială care să te ajute să iei cele mai bune decizii în amenajarea casei tale.

Comunicarea este esenţa lucrurilor.

Echipa noastră iți vine în ajutor!
De acum decorarea casei tale nu mai este o problema.

Măsurători

Deseori măsuratorile sunt o problema atunci când vine vorba sa ne cumparam perdele, draperii, rulouri sau jaluzele. Clientii noștri au scăpat de aceasta grijă pentru ca noi venim special la tine acasă să luăm masurile exacte.

Nimic peste măsură.

Draperia poate fi avangardistă, colorată sau retro. Noi alegem, dar măsurătorile se fac în funcție de această alegere.

Transport

Timpul este de multe ori o problema, traficul ne încurca și mai mult iar uneori produsele sunt prea mari si nu le putem transporta de aceea noi avem solutia. Noi le aducem direct la tine acasă și tu nu ai nici o grijă. Ai grija de timpul tău.

Rapid și sigur.

De ce să te complici când totul e atât de simplu? Comanda orice produs și noi îl aducem direct acasă la tine.

Montaj

Considerată o etapă ușoară a amenajării, montarea perdelelor și draperiilor nu reprezintă întotdeauna o acțiune reusită. De aceea noi venim in ajutorul tău și montarea este cadou pentru orice produs cumpărat de la noi.

Montajul nu mai este o problemă.

Nu iți crea singur probleme, apelează la noi.