Huse de scaun

În decorarea unui spațiu fiecare element este important și poate crea un efect vizual impresionant daca i se acordă atenția cuvenită. Chiar dacă în decorul sălii se pune un accent foarte mare pe aranjamentele de pe mese, scaunele nu trebuie neglijate. De cele mai multe ori husele de scaune sunt cele care creează o armonie între aceste elemente și decorațiunile din sală și de pe mese.

Multe persoane tind să aleagă husele de scaune în aceeași culoare cu fețele de mese pentru a nu ieși din acea zona de confort și pentru a evita orice risc. Persoane talentate din echipa noastră iți va da idei inovatoare pentru a alege culori de efect și combinații superbe pentru husele de scaune.

Dacă ai optat pentru huse de scaune albe, adaugă la acestea panglici din mătase într-o altă culoare ce domina decorul și cate o floare aranjată la fiecare panglică pentru efect.

Dacă optezi pentru o culoare diferită, de exemplu mesele tale au culoarea roz sau orice altă nuanță, poți alege huse într-o culoare diferită care să se asorteze cu unul dintre elementele principale de la evenimentul tău, fie cu o culoare a unei flori folosite în aranjamentele florale fie cu alte decorațiuni de pe mese sau cu drapajele ce împodobesc sala.

Culoarea dominantă care face parte din paleta ta de culori poate fi integrată pe husele scaunelor și combinată cu nuanțe deschise sau închise ale acesteia. De exemplu, alege o husa de un roz pal și împodobește spatele scaunelor cu panglici și flori de un roz aprins.

 

 

Galerie foto

Consultanță

De cele mai multe ori alegerea corectă a materialului, a culorii sau chiar a sistemului de prindere poate deveni o problema serioasă. Noi am creat o echipa specială care să te ajute să iei cele mai bune decizii în amenajarea casei tale.

Comunicarea este esenţa lucrurilor.

Echipa noastră iți vine în ajutor!
De acum decorarea casei tale nu mai este o problema.

Măsurători

Deseori măsuratorile sunt o problema atunci când vine vorba sa ne cumparam perdele, draperii, rulouri sau jaluzele. Clientii noștri au scăpat de aceasta grijă pentru ca noi venim special la tine acasă să luăm masurile exacte.

Nimic peste măsură.

Draperia poate fi avangardistă, colorată sau retro. Noi alegem, dar măsurătorile se fac în funcție de această alegere.

Transport

Timpul este de multe ori o problema, traficul ne încurca și mai mult iar uneori produsele sunt prea mari si nu le putem transporta de aceea noi avem solutia. Noi le aducem direct la tine acasă și tu nu ai nici o grijă. Ai grija de timpul tău.

Rapid și sigur.

De ce să te complici când totul e atât de simplu? Comanda orice produs și noi îl aducem direct acasă la tine.

Montaj

Considerată o etapă ușoară a amenajării, montarea perdelelor și draperiilor nu reprezintă întotdeauna o acțiune reusită. De aceea noi venim in ajutorul tău și montarea este cadou pentru orice produs cumpărat de la noi.

Montajul nu mai este o problemă.

Nu iți crea singur probleme, apelează la noi.