Naproane

Termenul de napron este folosit și pentru benzile de material care le expunem pe mijlocul mesei, dar în principiu napronul are formă de patrat. Are rol protector dar și decorativ, asortându-se cu husele scaunelor, dar și cu restul accesoriilor din sala de petreceri.

Ca și culori se poate folosi albul în combinație cu verdele sau crem combinat cu verde olive dar nu se exclud nici nuanțele mai vesele cum ar fi culoarea piersicii.

Naproanele de masă sunt executate din material de poliester acoperite cu un finisaj rezistent la pete. Sunt atent finisate și ușor de întreținut. Protejează în mod eficient fața de masă împotriva petelor, iar datorită gamei bogate de culori se potrivesc perfect cu decorul salei de mese.

Condrex realizează naproane dupa dimensiunea și cerințele tale, chiar și personalizate.

Galerie foto

Consultanță

De cele mai multe ori alegerea corectă a materialului, a culorii sau chiar a sistemului de prindere poate deveni o problema serioasă. Noi am creat o echipa specială care să te ajute să iei cele mai bune decizii în amenajarea casei tale.

Comunicarea este esenţa lucrurilor.

Echipa noastră iți vine în ajutor!
De acum decorarea casei tale nu mai este o problema.

Măsurători

Deseori măsuratorile sunt o problema atunci când vine vorba sa ne cumparam perdele, draperii, rulouri sau jaluzele. Clientii noștri au scăpat de aceasta grijă pentru ca noi venim special la tine acasă să luăm masurile exacte.

Nimic peste măsură.

Draperia poate fi avangardistă, colorată sau retro. Noi alegem, dar măsurătorile se fac în funcție de această alegere.

Transport

Timpul este de multe ori o problema, traficul ne încurca și mai mult iar uneori produsele sunt prea mari si nu le putem transporta de aceea noi avem solutia. Noi le aducem direct la tine acasă și tu nu ai nici o grijă. Ai grija de timpul tău.

Rapid și sigur.

De ce să te complici când totul e atât de simplu? Comanda orice produs și noi îl aducem direct acasă la tine.

Montaj

Considerată o etapă ușoară a amenajării, montarea perdelelor și draperiilor nu reprezintă întotdeauna o acțiune reusită. De aceea noi venim in ajutorul tău și montarea este cadou pentru orice produs cumpărat de la noi.

Montajul nu mai este o problemă.

Nu iți crea singur probleme, apelează la noi.