Perne de terasă

Unele dintre cele mai frumoase modele de perne pe care le poți folosi pentru amenajarea grădinii sunt cele cu imprimeuri florale. Asează câteva asemenea perne pe canapeaua de pe terasă și designul se va schimba complet.

Imaginația joaca un rol important în realizarea unui design inedit în gradina ta. Pentru ca terasa din fața casei să se transforme dintr-un loc monoton într-unul încărcat cu energie și multă bună dispoziție, poți folosi drept accesorii decorative pernele cu imprimeuri florale.

Vara, grădina este extrem de colorată, întrucât înfloresc foarte multe plante, însa dacă spațiul din curte nu iți permite sa-ți amenajezi un “pat de flori”, poti alege varianta accesoriilor decorative. Pernelele colorate, aranjate pe canapelele de pe terasă, vor însufleți atmosfera din gradină și vor crea un decor unde să te poți destinde dupa o zi obositoare.

Consultanță

De cele mai multe ori alegerea corectă a materialului, a culorii sau chiar a sistemului de prindere poate deveni o problema serioasă. Noi am creat o echipa specială care să te ajute să iei cele mai bune decizii în amenajarea casei tale.

Comunicarea este esenţa lucrurilor.

Echipa noastră iți vine în ajutor!
De acum decorarea casei tale nu mai este o problema.

Măsurători

Deseori măsuratorile sunt o problema atunci când vine vorba sa ne cumparam perdele, draperii, rulouri sau jaluzele. Clientii noștri au scăpat de aceasta grijă pentru ca noi venim special la tine acasă să luăm masurile exacte.

Nimic peste măsură.

Draperia poate fi avangardistă, colorată sau retro. Noi alegem, dar măsurătorile se fac în funcție de această alegere.

Transport

Timpul este de multe ori o problema, traficul ne încurca și mai mult iar uneori produsele sunt prea mari si nu le putem transporta de aceea noi avem solutia. Noi le aducem direct la tine acasă și tu nu ai nici o grijă. Ai grija de timpul tău.

Rapid și sigur.

De ce să te complici când totul e atât de simplu? Comanda orice produs și noi îl aducem direct acasă la tine.

Montaj

Considerată o etapă ușoară a amenajării, montarea perdelelor și draperiilor nu reprezintă întotdeauna o acțiune reusită. De aceea noi venim in ajutorul tău și montarea este cadou pentru orice produs cumpărat de la noi.

Montajul nu mai este o problemă.

Nu iți crea singur probleme, apelează la noi.