Perne decorative

Pernuțele decorative sunt sunt perfecte pentru a da viață camerei tale, insă trebuie să avem în vedere anumite aspecte.

Pernele decorative pentru casa ta vor arăta deosebit dacă vei combina diverse imprimeuri în aceeași cameră. De exemplu, dacă ai o preferință pentru pernele cu imprimeuri grafice deosebite, alege în completare, și una sau două perne cu modele mai subtile. Combină-le cu perne decorative în nuanțe delicate pentru a mai tempera impactul imprimeurilor în culori vii.

Avantajul pernelor decorative pentru casa ta în culori neutre este că sunt mult mai versatile decât restul. Le poți combina cu pernele în nuanțe aprinse sau le poți expune în număr mare, deoarece nu vor obosi privirea și nici nu vor parea în exces.

Dacă vrei să stabilesti numarul ideal de perne decorative pentru casa ta,  este bine să fii constient că nu există reguli precise. Însă, un aspect foarte important este umplutura din care sunt făcute pernele. Ai mare atenție la materialul folosit, deoarece pe lângă aspectul deosebit și confort, materialul este un criteriu esențial în alegerea pernelor decorative.

Pe o canapea de mari dimensiuni, un numar de 3-4 perne vor fi de ajuns. Daca ai o canapea mai mica, 1-2 perne pot fi suficiente.

Consultanță

De cele mai multe ori alegerea corectă a materialului, a culorii sau chiar a sistemului de prindere poate deveni o problema serioasă. Noi am creat o echipa specială care să te ajute să iei cele mai bune decizii în amenajarea casei tale.

Comunicarea este esenţa lucrurilor.

Echipa noastră iți vine în ajutor!
De acum decorarea casei tale nu mai este o problema.

Măsurători

Deseori măsuratorile sunt o problema atunci când vine vorba sa ne cumparam perdele, draperii, rulouri sau jaluzele. Clientii noștri au scăpat de aceasta grijă pentru ca noi venim special la tine acasă să luăm masurile exacte.

Nimic peste măsură.

Draperia poate fi avangardistă, colorată sau retro. Noi alegem, dar măsurătorile se fac în funcție de această alegere.

Transport

Timpul este de multe ori o problema, traficul ne încurca și mai mult iar uneori produsele sunt prea mari si nu le putem transporta de aceea noi avem solutia. Noi le aducem direct la tine acasă și tu nu ai nici o grijă. Ai grija de timpul tău.

Rapid și sigur.

De ce să te complici când totul e atât de simplu? Comanda orice produs și noi îl aducem direct acasă la tine.

Montaj

Considerată o etapă ușoară a amenajării, montarea perdelelor și draperiilor nu reprezintă întotdeauna o acțiune reusită. De aceea noi venim in ajutorul tău și montarea este cadou pentru orice produs cumpărat de la noi.

Montajul nu mai este o problemă.

Nu iți crea singur probleme, apelează la noi.