Skip to content Skip to footer

Condrex oferă o gamă largă de produse personalizate pentru design interior, inclusiv, dar fără a se limita la, perdele & draperii personalizate, jaluzele & rolete, tapițerii, textile pentru sectorul HORECA, Copertine, Pergole, Pereți Antivânt și Profile Decorative de Interior & Exterior

Absolut! Condrex oferă consultanții gratuite și personalizate pentru ghidarea către cele mai bune soluții de design.

Desigur! Oferim servicii profesionale de montare pentru toate produsele noastre, gratuit, în Brașov și împrejurimi.

Desigur! Oferim servicii profesionale de măsurare pentru produsele noastre, gratuit în Brașov și împrejurimi.

Desigur! Condrex oferă transportul gratuit la orice comandă de până în 70 km de Brașov.

Puteți vizita secțiunea de portofoliu de pe website-ul nostru pentru a vizualiza o gamă a variată din proiectele noastre. De asemenea, vă invităm la showroom-ul nostru pentru o experiență mai tangibilă a calității lucrărilor noastre.

Comenzile personalizate încep cu o consultație gratuită, urmată de selecția materialului și confirmarea designului. Odată ce acești pași sunt finalizați, trecem la procesul de măsurare, confecționare, transport și montaj.

Instrucțiunile de întreținere variază în funcție de material. Oferim instrucțiuni detaliate de îngrijire cu fiecare achiziție și oferim sfaturi în secțiunea de blog a site-ului nostru web.

Da, sustenabilitatea este importantă pentru noi, tocmai de aceea oferim și o selecție de materiale ecologice.

Timpul de livrare poate varia în funcție de complexitatea și volumul comenzii.

Da, avem o experiență vastă cu proiecte comerciale și putem asista la comenzi mari, respectând standardele și cerințele comerciale.

Datorită naturii personalizate a produselor noastre, nu putem accepta returnări. Cu toate acestea, ne angajăm să asigurăm satisfacția clienților și vom aborda orice preocupări legate de comanda dumneavoastră.

Utilizăm materiale de înaltă calitate și avem procese stricte de control al calității pe parcursul fabricației pentru a asigura că fiecare produs îndeplinește standardele noastre ridicate.

NU RATA NOUTĂȚILE ȘI OFERTELE NOASTRE!

Abonează-te la Newsletter

și profită de ocazie.